Emocionuese: Dhëndri i cili u paralizua në një aksident para martese, ngrihet në këmbë për dasmë (Foto)

Një dhëndër i mbetur i paralizuar në një aksident duke mbetur kështu i palëvizshëm, ka bërë gjithçka që në ditën e dasmës së tij të qëndrojë në këmbë.

James Thrope, 29, gati vdiq dhe u tha se ai kurrë nuk do të eci përsëri pasi ka pësuar dëmtime të mëdha kurrizore gjatë aksidentit.

Zjarrfikësi nga Bostoni, LINSC bërë diçka të vecantë që të mund të qëndronte në këmbë gjatë kurorëzimit në dasmën e tij me të fejuarën Michaela Ëaston, 33 vjecare.

Pak më shumë se një vit aksident, çifti u martua në një dasmën në një kështjellë romantike në Grantham gjatë ditës së djeshme.

Ai përdori një kornizë të vecantë që të mund të bënte betimin e martesës në këmbë, e pastaj edhe të bënte vallëzimin e parë si burrë e grua së bashku. /Periskopi/

Lexo tjetër  Arrestohen bukuroshet përbindëshe