EDHE KY 28 NËNTOR PA ADEM JASHARIN NË PRISHTINË

Komandanti Legjendar i UÇK -së Adem Jashari një nga figurat më të ndritura kombëtare i Drenices martire simbol pathyshmërie simbol trimërie epike njeriu që me bacen Shaban vëlla Hamzën me gra e fëmijë u shkrinë për ne Shqipëri.

Kam shkruar pa ndal nga 1999 se Sheshi Adem Jashari duhet ketë monumentin e legjendës sonë dhe botërore sepse Ademi lufta jonë kundër genocidit serb ka fituar simpatinë e popujve liridashes.

Të gjitha qeveritë dhe partitë pa përjashtim si dhe Komuna e Prishtines duhet të turpërohen me ketë marri skandal! Vitin që vjen për festat e Nëntorit duhet jetë monumenti i kolosit Kryetrimit Adem Jashari në ketë pjesë të Shqipërisë. Vlerat kombëtare duhet afirmuar dhe ruajt si asete kombëtare.

Shkruan: Erald Selca

Lexo tjetër  Fragment nga ditari i Gjeneralit të Ballit Kombëtar, Mefail Shehu