E pazakontë, zbulohet peshku me fytyrë si njeri

Nuk kanë të mbaruar cudirat që vijnë nga bota, këtë herë është zbuluar një peshk i rrallë me fytyrë njeriu i cili noton në ujërat e Japonisë,

Një 79-vjeçar i quajtur Hiroyuki Arakaëa ka zënë një “miqësi” të ngushtë me peshkun dhe sa herë që ai ka nevojë për ushqim dhe është sëmurë Arakaëa e viziton.

Loading...

Pamjet e peshkut po bëjnë xhiro në rrjetet sociale dhe ka ngjallur shumë reagime pozitive si krijesë.