Drenori: Çka ka bë kryetari i ri që stacioni t‘u kthehet qytetarëve? Asgjë!

Asamblisti i Kuvendit Komunal të Drenasit, Xhavit Drenori, përmes një postimi në rrjetet sociale ka lëshuar një varg akuzash ndaj organeve udhëheqëse lidhur me stacionin e trenit në Drenas.

Drenori shruan:

E „hangren“ stacionin e trenit;

I „hangren“ trenat;

Ju kan mbete vetem edhe hekurudhat me i „hanger“.

Çështjen e stacionit të trenit në Drenas po e trajton KTV-ja.
Çka ba bërë kryetari i ri që stacioni t‘u kthehet qytetarëve?! Asgjë!
Të pakten në praktikë nuk vërehët asgjë.

Dy veprime të shpejta është dashtë me i marrë kryetari:

1. Revokim i lejes operuese për operatorin ekonomik hotelier (nëse guxon kryetari prej atij haverit?), dhe
2. Të kërkoj nga Ndermarrja Publike Hekurudhat e Kosovës që qytetarët e Drenasit të paguajnë vetëm gjysmen e çmimit të biletës deri të rregullohet çështja e stacionit

Lexo tjetër  Driton Gashi mbetet shef i AKI-së, Flamur Sefaj dorëhiqet sot