Drenasi shkëlqeu në kupën e Kosovës në shah, Topalli nga “Ferronikelit” arrin në gjysmëfinale

Drenasi çdo ditë e më shumë po vërtetohet si vatër e sportit. Një epitet të tillë mund t’i jepet pasi nga gjiri i saj po dalin sportist të dalluar, duke e treguar veten në sporte të ndryshme.

Në garën për epitetin e më të mirit të Kosovës në shah nga 128 shahistët më të dalluar, Drenasit arriti suksese të jashtëzakonshme.
Në garë morën pjesë 128 shahistët më të mirë të Kosovës, ku në 16 lojtarët më të mirë të Kosovës nga Drenasi u radhitën 3 lojtar: Ismet Topalli, Fatmir Qorri dhe Mërgim Pirraku, njofton drenicapress.info
Ndërsa në gjysmëfinale e cila po mbahet tani, ka arritur Ismet Topalli nga Klubi i shahut të Drenasit “Feronikeli”. /Drenica Press/

Lexo tjetër  Ngritet aktakuza për vepër penale “Asgjësimi i dokumenteve të votimit"