Drenas, thirrje për aplikim për grante

Drejtoria për Bujqësi dhe Zhvillim Ekonomik në komunën e Drenasit, përmes një njoftimi ka informuar se vazhdon të mbështes sektorin e blegtorisë përmes granteve për llaktofriza.

Kriteret për të qenë përfitues potencial mund t’i gjeni në linkun më poshtë

https://kk.rks-gov.net/gllogoc/getattachment/d51a7032-bac8-4805-b1b9-247467bfd8b5/Thirrje-per-aplikim—Llaktofriza.aspx

Lexo tjetër  Varrezat e pagërmuara