Drenas, dy arrestime në vende të ndryshme

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar dy persona të kërkuar në Drenas, transmeton Drenica Press

Mësohet se të dy arrestimet janë bërë në vende të ndryshme, dhe që të dy janë dërguar në vuajtje të dënimit në Burgun e Pejës.

Deri të arrestimi ka ardhur, pasi ndaj të dyshuarve është lëshuar urdhër arrest nga gjykata. /Drenica Press/

Lexo tjetër  Prekaz, aq shtete sa e kanë njohur Kosovën, aq fidane mbillen në Kompleksin “Adem Jashari” (Video)