Drenas, Bylykbashi i VV-së e parqet me fakte neglizhencën e komunës në përfundimin e investimeve kapitale (FOTO)

Janë bërë më shumë se dy muaj nga fillimi i ndërtimit të urës në hyrje të fshatit Nekoc, dhe në bazë të dinamikës së punës që bëhet aty, nuk pritet të përfundojë ndërtimi i kësaj ure në këtë vit.

Këtë e ka thënë në një reagim të tij në Facebook, Sokol Bylykbashi, asambleist i Lëvizjes Vetëvendosje në Drenas.

Sipas tij zvarritja e e punimeve në këtë urë, ka irrituar banorët e këtij fshati.

“Zvarritja e punimeve i ka irrituar banorët e fshatit, të cilet na kanë treguar se shohin rrallë dy – tre punëtorë tek ura. Komuna përveç që duhet të interesohet për cilësinë e projekteve kapitale, duhet të kujdeset që punimet mos të zgjatin pa arsye, ashtu siç po ndodhë me urën e vogël të fshatit Nekoc”, ka thënë Bylykbashi./Drenicapress.info/

Fotografia e Sokol Bylykbashi

Fotografia e Sokol Bylykbashi

 

Lexo tjetër  Thaçi: NATO do ta ketë fjalën kryesore për sigurinë në Kosovë edhe pas formimit të ushtrisë