Drenas, asfaltohen rrugët e fshatit Vërboc dhe Dobrashec (Foto)

Përfunduan projektet për asfaltimin e rrugëve në fshatin Vërboc, përkatësisht në lagjen Dobra dhe Tiku, me gjatësi prej 710 m dhe gjerësi 4 m, dhe në fshatin Dobrashec, në lagjen Shehu me gjatësi prej 200 m dhe gjerësi prej 5 m, financuar nga Komuna e Drenasit.

Në vazhdën e punëve të Drejtorisë për Planifikim Urban dhe Mbrojtje të Mjedisit, Drejtori Idriz Hysenaj me bashkëpunëtorë, vizituan punimet në këto dy fshatra, me ç’rast banorët u shprehen shumë të kënaqur me punën e bërë në punimin e këtyre rrugëve. /Drenica Press/

Image may contain: outdoor and nature

Image may contain: mountain, outdoor and nature

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Lexo tjetër  Prekazi i Skenderajt me orë të tëra pa rrymë