Drejtoresha e Kulturës së Drenasit viziton bibliotekën e Arllatit

Drejtoresha e Kulturës, Rinisë e Sportit, znj. Flutura Avdiu,të enjten ka vizituar bibliotekën e fshatit Arllat, ku është njoftuar për gjendjen e saj dhe vështirësitë që ballafaqohet kjo bibliotekë.

Gjatë kësaj vizite, drejtoresha Avdiu tha se do t’i mbështesë dhe përkrah bibliotekat në Komunën e Drenasit në pasurimin me tituj të rinj dhe përmirësimin e kushteve, që të rinjëve te ju ofrohen mundësi të mira leximi. Gjatë ditëve në vazhdim, drejtoresha Avdiu do të vizitojë edhe bibliotekën në fshatin Tërstenik dhe bibliotekën në Drenas për tu njohur më afër për gjëndjen dhe kushtet e tyre.

Lexo tjetër  Skenderaj, rruga Makermal- Likoc vetëm dje kishte katër aksidente