Dokumentare: Si e mbrojtën banorët me armë në dorë Tropojën nga kriminelët serbë? (VIDEO)

Lufta e Kosovës në vitin 1999 kishte përfshirë edhe disa territore brenda kufijve të shtetit shqiptar. Njëra ndër zonat më të prekura, ishte edhe ajo e Tropojës.

Granatave të ushtrisë serbe i ishin përgjigjur me zjarr fshatarët e Tropojës, ku me këtë rast serbët u detyruan të tërhiqeshin me shpejtësi.

Në një video që po qarkullon në Youtube, shihet mobilizimi i fshatarëve me armë për t’u mbrojtur nga çetnikët serbë.

 

Lexo tjetër  Nuk ka të ndaluar droga, 8 ton kanabis nisen me kamion nga Durrësi dhe kapen në Venecia