Djepi elektrik “Made in Gjakova” (VIDEO)

Ilir Rruci nga qyteti i Gjakovës ka ardhur me një ide tejet interesante që mund t`i shërbejë shumë nënave të reja.

Bëhet fjalë për djepin elektrik.

Pse i erdhi kjo ide dhe si arriti ta realizojë atë, mund ta kuptoni vetëm përmes stories së gazetarit Milot Hasimja.

Lexo tjetër  Nëse jeni person që pini alkool, patjetër që duhet ta lexoni këtë…