Djathi më i shtrenjtë në botë, i gomarit? (Video)

A e keni menduar ndonjëherë se nga qumështi i gomarit mund të krijohet djathë? Mund të ju duket e pabesueshme, mirëpo është e vërtetë.

Veç kësaj, djathi i gomarit është më i shtrenjti në botë, me 500 dollarë për copë.

E natyrisht se gjërat e çuditshme dhe unike të gjithë dëshirojnë t’i provojnë, transmeton albanews.ch.

Është procedurë e gjatë për të bërë djathë nga qumështi i gomarit, nga që duhet shtuar qumështit disa elemente ‘sekrete’ për të krijuar më pas djathin.

Por kjo nuk paraqet ndonjë problem për Slobodan Simic, i cili është njeriu që e bën këtë punë. Shikoni videon më poshtë për të parë storien e plotë.

 

Lexo tjetër  Kurthet e turpshme dhe të paharruara që kanë përdorur sportistët për të arritur te suksesi (VIDEO)