Djali i Ukshin Hotit falënderon PDK’në për mundësin e dhënë

Djali i Ukshin Hotit, Andin Hoti do të jetë kandidat për ulëse në Parlamentin e Kosovës nga radhët e PDK’së.

Andin U. Hoti përmes një postimi në rrjetet sociale ka falënderuar strukturat, lidershipin dhe Rinin e Partisë Demokratike të Kosovës për mbështetjen dhe besimin e dhënë.

Ky është postimi i Andin Hotit

Të nderuar miq,
Të nderuar qytetarë,

Partia Demokratike (PDK) më ka dhënë besimin për të kandiduar në Zgjedhjet Parlamentare të 11 Qershorit.

Prandaj, më lejoni të falënderoj strukturat dhe lidershipin e partisë, Rininë Demokratike për mbështetjen e fuqishme në angazhimet e përbashkëta, e në veçanti Degën e Rahovecit për përkrahjen unanime.

Besimi që mora sot është NDER i veçantë për mua dhe familjen, është detyrë dhe përgjegjësi të cilën lutem ta arsyetoj me punën dhe përkushtimin tim në të ardhmen.

Është KRENARI të jesh pjesë e Listës së bashkuar të Çlirimtarëve!

Për #FillimiRi

Andin U. Hoti

Lexo tjetër  Drenas, ish ushtari i UÇK-ës varroset me nderime të larta