Ditë më parë e sulmuan, ja çfarë po bënë Lladrovci për fshatin Tërstenik (FOTO)

Ditë më parë Lladrovci u sulma nga disa banorë në fshatin Tërstenik, ku po qëndronte në kuadër të fushatës zgjedhore.

“Sot kompania e kontraktuar nga komuna po punon për ta lidhë me rrugë të asfaltuar fshatin Tërstenik me fshatin Baicë.”

“Në vazhdën e projekteve të financuara nga Komuna e Drenasit, filluan punimet në projektet e asfaltimit të rrugëve në fshatin Llapushnik përkatësisht Lagja Haxhia dhe në fshatin Baicë që lidhet me fshatin Tërstenik të Komunës së Drenasit”, thuhet në njoftimin e komuës së Drenasit./Drenicapress.info/

Fotografia e Komuna e Drenasit

Lexo tjetër  Studenti nga Skenderaj në krye të Unionit të Studentëve të Kosovës