Dërguti: Deputetët kanë përgjegjësi individuale për Demarkacionin

Deputetja e Vetëvendosjes Aida Dërguti ka thënë se deputetët nuk mund të fshihen pas maskës së partisë për votimin e marrëveshjes së Demarkacionit.

“Secili ka përgjegjësi individuale dhe sipas votimit të tij do të mbahen në mend. Asnjë pazar i votës nuk mund të jetë më i vlefshëm sesa territori i tokës së Kosovës”, ka thënë Dërguti.

Lexo tjetër  Skenderaj: Sot bëhet varrimi i 16 vjeçarit nga Terrnova