Dega e Partisë Fjala në Drenas uron kryetarin e ri të KBI-së, Mulla Valon Bequku

Sot për vizitë në Këshillin e Bashkësisë Islame në Drenas qëndruan një delegacion nga Partia FJALA – Dega në Drenas.

Kjo vizitë u udhëheq nga Kryetari i degës  Vehbi Berisha së bashku me Nënkryetarin Prof. Fatos Veliu, ku vizita kishte qellim urimi ndaj Mulla Valon Bequkut për zgjedhjen e tij në krye të Këshillit të Bashkësisë Islame në Drenas, të cilit i uruan shumë suksese në punët dhe angazhimet e tyre në të ardhmen.

Me kryetarin e sapo zgjedhur, Valon Bequku, u diskutua rreth aktiviteteve dhe kërkesave të tyre si institucion ndaj Komunës së Drenasit, si dhe po ashtu rreth rolit të Këshillit të Bashkësisë Islame në Drenas.

Të pranishmit u njoftuan edhe me kontributin e Këshillit të Bashkësisë Islame në të kaluarën por edhe tani gjithmonë në shërbim të qytetarëve të Drenasit. Kryetari Bequku i informoj se ditë me parë kishte zhvilluar  edhe një takim me Kryetarin e Komunës së Drenasit, Nexhat Demaku, ku edhe ka marr premtime për qasje më konstruktive ndaj kërkesave të tyre e sidomos për çështjen e mbulimit të shpenzimeve të varrimit për qytetaret e Drenasit, e cila çështje është ngrit dhe diskutua edhe nga Asambleistet në Kuvendin Komunal të Drenasit.

Kryetari i ri premtoj se do të bashkëpunoj ngushtë me të gjitha institucionet në Drenas në realizimin projekteve të ndryshme për të mirën e qytetareve të Drenasit. Ky takim u përmbyll me urimet më të mira që të gjithë së bashku të jemi në shërbim të te gjithë qytetareve të Drenasit.

Veba dhe Valoni2

Veba dhe Valoni

Lexo tjetër  Berisha shënon për skuadrën ruse (video)