Bekim Jashari takon futbollistët e Drenicës, ja çfarë u ka dhuruar (FOTO)

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, për t’i parë nga afër aktivitetet e klubit, sot mori pjesë gjatë stërvitjes së klubit të futbollit “Drenica”.

Me qëllim të mbështetjes dhe përkrahjes së Klubit me rastin e stërvitjes së parë, kryetari i Komunës së Skenderajt, kryetari Jashari shpërndau 10 topa futbolli dhuratë për KF Drenica.

KF Drenica po zhvillon stërvitjet në Drenas, me trajnerin e ri, Sedat Pajaziti.

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Lexo tjetër  Drenas, veteranin e UÇK-së nga Tersteniku, bamirësit e bëjnë me shtëpi të re (Video)