Arrestime në Drenas për prostitucion

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se pas hetimeve të zhvilluara nga policia dhe të udhëhequra nga Prokuroria Themelorë në Prishtinë, janë identifikuar dhe  arrestuar dy të dyshuar një mashkull K –Shqiptar dhe një femër K-Shqiptare.

Deri te arrestimi i tyre ka ardhur nën dyshimin e bazuar se kanë kryer veprën penale,  mundësim në prostitucion.

Pas intervistonit me urdhër të prokurorit kujdestar, të dyshuarit lirohen në procedurë të rregullt.

Lexo tjetër  Rasti Ivanoviq, gjykata liron dy policët serbë