Aplikacioni që ju lejon t’i shikoni fotot e fshehura në Facebook

T’i fshihni fotot në Facebook nga shoqëria që i keni në të, apo nga ata që nuk i keni, duket se nuk funksionon ashtu si ju mendoni. Picturebook, është një funksion i jashtëm i shfletuesve të ueb-it, të cilin tashmë mund ta shkarkoni në Chrome. Ky funksion pretendon se ju lejon që t’i shikoni fotografitë e të gjithëve në Facebook, pavarësisht a jeni miq me ta, apo jo. Por asnjë aplikacion apo funksion i jashtëm i shfletuesve, nuk është në gjendje të ndryshojë parametrat e intimitetit të dikujt tjetër për fotot e tyre. Dhe ajo çfarë Picturebook bën, është se në qoftë se dikush jua bënë tag në fotografi, dhe ju vetëm ja bëni “hide from my timeline” dhe nuk e hiqni komplet atë, ajo foto prapë mbetet aty, dhe me instalim të Picturebook, ato mund ti shoh gjithkush, dhe nuk është ajo se çfarë pretendojnë ata.Këtu mund ta shkarkoni atë, në çoftë se ju dëshironi ti shikoni fotografitë e dikujt tjetër që ka qenë i etiketuar dhe ata ia kanë bërë vetëm “hide from my timeline”, e jo atë se çfarë kjo kompani pretendojnë, se mund ti shikoni fotot në Facebook, pavarësisht a i keni miq apo jo.

LINKU: https://chrome.google.com/webstore/detail/picturebook-view-hidden-f/ajohlebnhimmcoofoiboecphpljacfeb?hl=en-US&utm_source=chrome-ntp-launcher

Image