Aliu: Përmes sloganit “Ne i shërbejmë Vushtrrisë” do ta zbatojmë konceptin e Vushtrrisë së re Lexo me shume: https://rtv21.tv/aliu-permes-sloganit-ne-i-sherbejme-vushtrrise-do-ta-zbatojne-konceptin-e-vushtrrise-se-re/ © RTV21.tv

Në kuadët të emisionit “Debat Pernime” në RTV 21, u shpalosën plan programet e kandidatëve për kryetar të Vushtrrisë Nasuf Aliu kandiat nga AKR-ja për kryetar të komunës së Vushtrrisë, tha se e kanë koncept një dokument ‘Vushtrria sot dhe Vushtrria e re’, ai tha se përmes sloganit “Ne i shërbejmë Vushtrrisë” do ta zbatojnë konceptin e Vushtrrisë së re, shkruan rtv21.tv Në këtë dokument, Aliu tha se janë 10 pika si shtylla programore që në përbërje kanë 105 pika të zbatimit e të cilat janë: “Reformim i thellë i administratës përmes riorganizimit të drejtorive sipas prioriteteve dhe hapjes së zyrave të caktuara që do të menaxhojnë aktivitet e dala nga pikat e programit, ndarja e zhvillimit ekonomik nga drejtoria për bujqësi dhe themelimin e drejtorisë për zhvillim ekonomik, bujqësi dhe turizëm, arsim kualitativ dhe pa politikë, shëndetësi me barna elementare dhe staf profesional dhe llogaridhënie, urbanizëm strategjikisht të zhvilluar dhe infrastrukturë ligjore, jetë me kulturë, rini të shëndoshë dhe sport shembull, mjedis të pastër, furnizim me ujë, gjelbërim më shumë dhe pyje të mbrojtura, shërbime cilësore, përkujdesje speciale për kategoritë me nevoja si dhe të gjitha këto duhen të jenë të përcjella me transparencë dhe llogaridhënie”./21Media