Albani nga Baksi ka nevojë për ndihmën tonë, ai ka këtë kërkesë të fundit

 

Familja Beqiri njofton që fal njerzve vullnetë mirë deri më tani janë grumbulluar 134 mijë euro për sherimin e Albanit.

Albani është duke i pritur rezultatet e analizave, të cilat e përcaktojn saktësisht ditën e transplaniti.

Dhurues i palcës kockore për Albanin është i vëllai, Elbasani!
Për tu realizuar ky transplant Albanit i duhen edhe 66 mijë euro, prandaj familja e Alban Beqirit ju lut që të vazhdoni ta ndihmon që kjo shumë të arrihet duke dërguar para nga të gjitha agjensionet financiare; Western Union,Moneygram etj. në emër të SHEREMET BEQIRI,babai i Albanit, transmeton Drenicapress.

Poashtu mund të kontriboni edhe në këto banka në Kosovës”
RAIFFEISEN BANK në Kosovë në llogarinë e babait Albanit, Sheremet Beqirit.
IBAN; XK05 1503050001617159
Si dhe per transfere ndërkombëtare në llogarin e vëllaut të Albanit:

Elbasan Beqirit
BANK: SPARKASSE BODENSEE BANK, DEUTSCHLAND,KONSTANZ-78467
IBAN: DE64 6905 0001 0026 2011 03
BIC:SOLADES1KNZ
BANKLEITZAHL: 69050001

PayPal: help_albanbeqiri@yahoo.com

Contact 24 or:
Whatsapp+viber: +38649634508
Direct call: +4915205205333.

 

Lexo tjetër  Koordinatorja Pula: Deklaratat publike të pavërteta do të jenë subjekt i procedurave hetimore