Aktori nga Drenica gjen njeriun që i përngjan. Edhe ai është aktor kosovar (Foto)

Njëri nga Prekazi i Skënderajt e tjetri nga Korisha e Prizrenit. Janë nga pjesë të ndryshme të Kosovës, por kanë shumë gjëra të përbashkëta duke u nisur nga profesioni, ngjyra e flokëve. Identik e kanë edhe zërin. Por jo vetëm.

Ka shumë ngjajshmëri mes dy aktorëve, Basri Lushtakut dhe Afrim Muqaj që kanë kryer studimet në të njejtin Fakultet por në periudha të ndryshme, shkruan Magazina.al

Duke e kuptuar se sa shumë i ngjajnë njëri tjetrit, të dy aktorët kanë realizuar këtë foto për të dëshmuar të përbashkëta që kanë. Vetëm forma e flokëve është ajo që u dallon.

Thuhet që secili njeri e ka diku në botë një person që i ngjan atij. Basriut nuk është dashur të udhëtojë më mija kilometra për të gjetur sozinë e tij. Atë e kishte në Korishë të Prizrenit.

Ndryshe, Basriu eshte pjese e ansamblit te Teatrit Kombetar, kurse Afrimi është aktiv në këtë fushë me projekte te ndryshme. /Magazina.al/.

Lexo tjetër  Kadare për vdekjen e Agollit; Lajmi më tronditës i këtij dimri