Ahmeti për vërshimet: Situata është stabilizuar, një parti politike ju gëzuar vërshimeve

Situata në qytet është stabilizuar edhe pse ka shume dëme nga vërshimet mbrëmë. Falënderojmë të gjitha ekipet e komunës dhe kompanitë që ishin në terren gjatë gjithë natës, dhe posaçërisht qytetarët që treguan gatishmëri të ndihmojnë si vullnetarë.

P.S. Një parti politike iu gëzua vërshimeve dhe si duket kanë shpresuar që të jetë edhe më keq, vetëm e vetëm që të lëshojnë një komunikate kundër qeverisjes komunale. S’kam koment!!! – shkruan i pari i Prishtinës në facebook.

 

Lexo tjetër  Drenica po bëhet me autostradë (Foto)