Adnan Merovci tregon si e njihte Adem Jasharin (Video)

Në shtëpinë e vjetër 77 vjet e cila qëndron ende në këmbë, e është e pabanuar, Adnan Merovci pranoi të kthehet për të treguar detaje për të. Kryetari i KPM-së foli gjatë për jetën e tij.

Shtëpia ku ai ka lindur, kujtimet e rinisë dhe tregon se nofkën e kishte Reksi.

Në emision N’Ecje në Tribuna Channel ai ka treguar se si është marr me karate.

Një rrëfim e tregon edhe për komandantin legjendar Adem Jasharin. Thotë se ai e donte futbollin.

Pranon se ndërtimi i tij filloi në shkollën e mesme./ Tribuna Channel

Shumë detaje për jetën e tij dhe qytetin e Vushtrrisë ndiqni në video:

Lexo tjetër  Xhavit Haliti bashkë me vëllezër, ja çfarë thotë për natën më të gjatë të vitit