A e dini se sa anglez konvertohen mesatarisht në Islam në vit?

A e dini se sa Anglez konvertohen mesatarisht në Islam në vit?

Çdo vit më shumë se 5000 anglezë konvertohen në fenë islame.

Më shumë se gjysma e atyre janë të bardhë dhe 75 përqind janë femra.

Lexo tjetër  Numri i fundit në datën tuaj të lindjes fsheh sekretin e madh të jetës tuaj