Drenas, shembet një pjesë e rrugës, automjetet kalojnë me vështirësi (Video)

Shembja e rrugës në një gjatësi rreth 10 metra po u shkakton vështirësi në qarkullim...

Vjen lajmi i shumë pritur për rrugën Feronikeli-Kroni i Mbretit

Sot edhe zyrtarisht filluan punimet për ndërtimin dhe zgjerimin e rrugës rajonale Skenderaj-Drenas-Komoran, përkatësisht segmenti...

Magjistralja Skenderaj-Komoran, sot nisën punimet, por kjo pjesë e shoqerisë është kundër

Vazhdimi i punimeve në rrugën Skenderaj-Komoran është pritur me shumë entuziazëm, si nga elita politike...

Lajmet e Fundit

Sport

Sport

Teknologji

Meda imiton Ramushin, do të shkriheni së qeshuri|VIDEO

Këngëtari i njohur shqiptar, Mehedin Përgjegjaj, i njohur si Meda, në një video të publikuar në internet shihet teksa imiton në mënyrë fantastike kryeministrin...

Opinione

SHQIPTARET E KOSOVËS DUHET SHPALLUR SI POPULLI ME I DURUESHËM NË...

Në çdo shtet normal të cilët e kanë të konsoliduar demokracinë, transparenca dhe llogaridhënie janë njëra nga kontratat që lidhin përfaqësuesit e popullit me...

Drenica Kulturë

Drenica Sport

Shqiptare

Kuriozitete

Gatime

error: Content is protected !!